Werken bij

Als marketeer aan de slag bij The Zoo Events 

Ben jij helemaal thuis in (online) promotie op uiteenlopende kanalen en zijn festivals jouw grootste passie? Bekijk dan snel onze vacature marketeer (32-40uur per week). The Zoo Events is per direct op zoek naar een medewerker die onze marketing komt versterken!

Ik ben op ZOOk naar een stage

Als stagiair(e) krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen in een grote festivalorganisatie, leer je hoe concepten vorm krijgen en ondersteun je ons bij het opzetten van een festival van A tot Z. Tijdens je stage ondersteun je de productie- of de marketingafdeling en help je bedenken hoe het festival een nóg grotere beleving kan worden. Wil jij deze stage? Dat kan! Tot en met 20 augustus kan er gesolliciteerd worden. Kijk vlug naar de vacatures voor productie stagiair(e) of marketing stagiair(e) en reageer direct!

Ik ben op ZOOk naar een bijbaantje

The Zoo Catering verzorgt de publiekscatering op diverse events in het hele land. Van Crazy Sexy Cool in Rotterdam tot Central Park Festival in Utrecht. Hiervoor zijn wij altijd, maar met name in de zomer, op zoek naar enthousiaste medewerkers die in de weekenden willen werken. Vanuit Rotterdam vertrekken onze parttimers om op uiteenlopende locaties in het land aan de slag te gaan.

Iets voor jou?

  • Zoek je een bijbaan naast je school of studie?
  • Heb je er geen hekel aan om de mouwen flink op te stropen?
  • Ben je klantvriendelijk, representatief en 17 jaar of ouder?
  • Ben je wel in voor een feestje?

Dan is een parttime baan bij The Zoo Catering zeker iets voor jou!

Solliciteer direct via:

Fiducia Personeelsdiensten of Cum Laude Events

Vul bij "Opmerkingen" in dat je graag op de festivals van The Zoo wil komen werken!