Werken bij

Ik ben op ZOOk naar een functie als Projectleider Festivals

ls er iets geregeld moet worden, ben jij de eerste die je hand opsteekt. Je kunt goed met mensen overweg en ziet er een uitdaging in om orde te scheppen in chaos. Wil jij verantwoordelijk worden voor de complete organisatie van verschillende van onze festivals. Van het eerste contact met gemeente en locatie, de vergunningaanvraag tot de aansturing van het marketingteam, de programmeurs en het productieteam. Lees dan snel verder in onze vacature Projectleider Festivals.

Ik ben op ZOOk naar een functie als Marketeer

Ben jij helemaal thuis in (online) promotie op uiteenlopende kanalen en zijn festivals jouw grootste passie? Als markeer ben je verantwoordelijk voor de creatie van content voor de media kanalen van de diverse evenementen. Daarnaast manage je verschillende online communities en analyseer en rapporteer je de effectiviteit van campagnes. Je werkt daarbij nauw samen met je marketing collega’s, waarmee je nadenkt over nieuwe, creatieve campagne ideeën en content. Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel onze marketingvacature.

Ik ben op ZOOk naar een stage

Als stagiair(e) krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen in een grote festivalorganisatie, leer je hoe concepten vorm krijgen en ondersteun je ons bij het opzetten van een festival van A tot Z. Tijdens je stage ondersteun je de productie- of de marketingafdeling en help je bedenken hoe het festival een nóg grotere beleving kan worden. Wil jij deze stage? Kijk dan naar de vacatures voor productie stagiair(e) of marketing stagiair(e) en reageer direct!

Ik ben op ZOOk naar een bijbaantje

The Zoo Catering verzorgt de publiekscatering op diverse events in het hele land. Van Crazy Sexy Cool in Rotterdam tot Central Park Festival in Utrecht. Hiervoor zijn wij altijd, maar met name in de zomer, op zoek naar enthousiaste medewerkers die in de weekenden willen werken. Vanuit Rotterdam vertrekken onze parttimers om op uiteenlopende locaties in het land aan de slag te gaan.

Iets voor jou?

  • Zoek je een bijbaan naast je school of studie?
  • Heb je er geen hekel aan om de mouwen flink op te stropen?
  • Ben je klantvriendelijk, representatief en 16 jaar of ouder?
  • Ben je wel in voor een feestje?

Dan is een parttime baan bij The Zoo Catering zeker iets voor jou!

Solliciteer direct via dit formulier.

Vul bij "Opmerkingen" in dat je graag op de festivals van The Zoo wilt komen werken!