Werken bij

Ik ben op ZOOk naar een functie als Medewerker Logistiek & Opbouw Festival Horeca

Nieuwsgierig wat er voorafgaat aan je biertje op een festival? Kom bij ons enthousiaste team van The Zoo Catering werken en wij leren je hoe een complete festivalhoreca in een week wordt opgezet! In deze fulltime functie zorg jij er samen met je team voor dat de totale horeca op onze festivals binnen een paar dagen operationeel is. Lijkt dit je wel wat? Kijk dan eens naar onze vacature Medewerker Logistiek & Opbouw Festival Horeca.

Ik ben op ZOOk naar een functie als Projectvoorbereider Festival Horeca

Hoeveel barren en foodpunten zijn er nodig op een festival voor 10.000 bezoekers? Hoe zorgen we dat alle materialen op het juiste moment op het terrein zijn? En hoeveel liter bier tanken we af? Wil je antwoord op deze vragen? Kijk dan eens naar onze vacature Projectvoorbereider Festival Horeca. Wie weet gaan jouw voorbereidingen en werkzaamheden leiden tot de totstandkoming van een top geregelde horeca voor onze festivalbezoeker!

Ik ben op ZOOk naar een functie als Marketeer

Ben jij helemaal thuis in (online) promotie op uiteenlopende kanalen en zijn festivals jouw grootste passie? Lees dan snel verder in onze vacature Marketeer bij The Zoo Events… The Zoo Events is per direct op zoek naar een medewerker die onze marketing komt versterken!

Ik ben op ZOOk naar een functie als Productiesassistent

Na het weekend weet jij feilloos te vertellen welk festival de mooiste mainstage had, waar de leukste activiteiten te doen waren en waar de beste foodtrucks stonden. Ben jij in je vriendengroep degene die altijd alles regelt én heb jij een passie voor (dance) evenementen? Kijk dan eens naar onze vacature Productieassistent bij The Zoo Events. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een medewerker die onze productie- en creatieve afdeling komt assisteren!

Ik ben op ZOOk naar een stage

Als stagiair(e) krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen in een grote festivalorganisatie, leer je hoe concepten vorm krijgen en ondersteun je ons bij het opzetten van een festival van A tot Z. Tijdens je stage ondersteun je zowel de productie- als de marketingafdeling en help je bedenken hoe het festival een nóg grotere beleving kan worden. Wil jij deze stage? Kijk dan naar de vacature voor een meewerkstage bij The Zoo Events en reageer direct!

Ik ben op ZOOk naar een bijbaantje

The Zoo Catering verzorgt de publiekscatering op diverse events in het hele land. Van Crazy Sexy Cool in Rotterdam tot Central Park Festival in Utrecht. Hiervoor zijn wij altijd, maar met name in de zomer, op zoek naar enthousiaste medewerkers die in de weekenden willen werken. Vanuit Rotterdam vertrekken onze parttimers om op uiteenlopende locaties in het land aan de slag te gaan.

Iets voor jou?

  • Zoek je een bijbaan naast je school of studie?
  • Heb je er geen hekel aan om de mouwen flink op te stropen?
  • Ben je klantvriendelijk, representatief en 16 jaar of ouder?
  • Ben je wel in voor een feestje?

Dan is een parttime baan bij The Zoo Catering zeker iets voor jou!

Solliciteer direct via dit formulier.

Vul bij "Opmerkingen" in dat je graag op de festivals van The Zoo wilt komen werken!