Productieassistent bij The Zoo Events

Productieassistent bij The Zoo Events (32-40 uur per week)

Na het weekend weet jij feilloos te vertellen welk festival de mooiste mainstage had, waar de leukste activiteiten te doen waren en waar de beste foodtrucks stonden. Ben jij in je vriendengroep degene die altijd alles regelt én heb jij een passie voor (dance) evenementen? Lees dan snel verder… The Zoo Events is per direct op zoek naar een medewerker die onze productie- en creatieve afdeling komt assisteren!

Wie zijn wij?
The Zoo Events creëert belevenissen in de vorm van (dance) evenementen. Hierbij richten wij ons per evenement op verschillende doelgroepen. Het doel is altijd om gezamenlijk een beleving te creëren in een bijzondere setting die alle zintuigen prikkelt. De desbetreffende doelgroep staat daarbij altijd centraal. De belevenis sluit naadloos aan op de behoeftes, emoties en lifestyle van onze bezoekers.

Door creativiteit, flexibiliteit, durf en organisatorisch talent te combineren is The Zoo Events in staat om de mooiste, leukste en aantrekkelijkste evenementen voor 4.000 – 20.000 bezoekers neer te zetten. Door een breed evenementenportfolio aan te houden, met evenementen in verschillende regio’s binnen Nederland, worden kansen ten volste benut.

Bekende evenementen zijn onder andere Crazy Sexy Cool, Lief Festival, Geheime Liefde, Sneeuwbal Winterfestival, Central Park Festival en Sunglow.

Wie ben jij?
Als er iets geregeld moet worden, ben jij de eerste die je hand opsteekt. Je kunt goed met mensen overweg en ziet er een uitdaging in om orde te scheppen in chaos. Je bent een creatieve duizendpoot en weet wilde brainstorm ideeën uit te werken tot werkbare plannen én kunt deze vervolgens realiseren.

Je hebt je zaken administratief goed op orde en weet dat éne documentje zo uit je mail te toveren. Werken aan meerdere projecten tegelijk en hierin orde houden is voor jou geen probleem. Op festivals voel je je als een vis in het water, zowel als bezoeker als achter de schermen

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor de creatieve invulling van onze festivals. Van het eerste idee voor de decoratie en/of activiteiten tot aan de daadwerkelijke uitvoering op het festival regel je alles van A-Z. Daarnaast ondersteun je de productieafdeling met administratieve werkzaamheden. Je werkt daarbij nauw samen met je collega’s, waarmee je nadenkt over nieuwe, creatieve ideeën en aanvullingen voor de festivals. Je komt zowel zelfstandig als in teamverband volledig tot je recht.

Werkzaamheden:

 • Je vertaalt het creatieve concept van een evenement naar creatieve aankleding en activiteiten op het festival. Je koopt deze in/maakt deze en realiseert deze in de opbouwfase samen met de productie;
 • Je spot trends in de festivalindustrie en uitgaansscene en vertaalt deze naar activiteiten of decoratie op het festival;
 • Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning voor het scan- en muntenkassa personeel;
 • Je bent verantwoordelijk voor het verzenden van informatie (crew briefing) aan werkend personeel op evenementen. Daarnaast ben je tijdens de showdag het aanspreekpunt voor iedereen die daar op dat moment werkzaam is;
 • Je ondersteunt de productie door het inventariseren en bestellen van klein materiaal wat benodigd is voor de festivals, bijvoorbeeld munten, bandjes, prijslijsten en ander klein drukwerk;
 • Je ondersteunt de productie door het regelen van de catering tijdens op- en afbouw en het boeken van hotels.

Profiel:

 • Je bent afgestudeerd op HBO-niveau in de richting van events, economie, communicatie of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt een passie voor evenementen, popfestivals en dance-evenementen in het bijzonder;
 • Je bent tweetalig (NL/ENG) zowel mondeling als schriftelijk,
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent bekend met statistiek;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je werkt nauwkeurig en bent in staat orde te brengen in chaos;
 • Ervaring & kennis van Photoshop, Illustrator is een PRE!
 • Je hebt een proactieve houding en bent in staat zeer zelfstandig en gestructureerd te werken;
 • Flexibel, stressbestendig, kritisch en teamplayer zijn eigenschappen die jij bezit;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wat bieden wij:
Een parttime/fulltime functie binnen een zeer dynamisch, jong bedrijf. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en hele leuke collega’s!

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 25 oktober naar info@thezooevents.nl onder vermelding van ‘Vacature Productieassistent The Zoo Events’.