Productiestagiair(e) bij The Zoo Events

Meewerkstage productie The Zoo Events                                                         

Na het weekend weet jij feilloos te vertellen welk festival de mooiste mainstage had, en waar de leukste foodtrucks stonden. Ben jij in je vriendengroep degene die altijd alles regelt! En heb jij een passie voor (dance) evenementen? Lees dan snel verder… The Zoo Events/XSENSE is per direct op zoek naar een Stagiair(e) productie.

Wie zijn wij?
The Zoo Events/XSENSE creëert belevenissen in de vorm van (dance)evenementen. Hierbij richten wij ons per evenement op verschillende doelgroepen. Het doel is altijd om gezamenlijk een beleving te creëren in een bijzondere setting die alle zintuigen prikkelt. De desbetreffende doelgroep staat daarbij altijd centraal. De belevenis sluit naadloos aan op de behoeftes, emoties en lifestyle van onze bezoekers.

Door creativiteit, flexibiliteit, durf en organisatorisch talent te combineren is The Zoo Events/XSENSE in staat om de mooiste, leukste en aantrekkelijkste evenementen voor 4.000 – 30.000 bezoekers neer te zetten. Door een breed evenementenportfolio aan te houden, met evenementen in verschillende regio’s binnen Nederland, worden kansen ten volste benut..

Bekende evenementen zijn onder andere Crazy Sexy Cool, Lief Festival, Central Park, Geheime Liefde, Sneeuwbal Winterfestival, Sunglow.en Dream Village

Wie ben jij?
Als er iets geregeld moet worden, ben jij de eerste die je hand opsteekt. Je kunt goed met mensen overweg en ziet er een uitdaging in om orde te scheppen in chaos. Je bent een creatieve duizendpoot en weet wilde brainstorm ideeën uit te werken tot een volwaardig concept. Op festivals voel je je als een vis in het water, zowel als bezoeker als achter de schermen. Je bent nieuwsgierig naar hoe het er in een festivalorganisatie aan toe gaat, wilt graag leren en je netwerk uitbreiden.

Als stagiair(e) krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen in een grote festivalorganisatie, leer je hoe concepten vorm krijgen en ondersteun je ons bij het opzetten van een festival van A tot Z. Tijdens je stage ondersteun je de productie door het inplannen van personeel en het inkopen van alle kleine benodigdheden voor het festival en help je bedenken hoe het festival een nóg grotere beleving kan worden.

Werkzaamheden:

 • Je vertaalt het creatieve concept van een evenement naar creatieve aankleding en activiteiten op het festival. Je koopt deze in/maakt deze en realiseert deze in de opbouwfase samen met de productie.
 • Je spot trends in de festivalindustrie en uitgaansscene en vertaalt deze naar activiteiten of decoratie op het festival.
 • Je maakt de personeelsplanning voor het scan- en muntenkassa personeel.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verzenden van informatie (crew briefing) aan werkend personeel op evenementen. Daarnaast ben je tijdens de showdag het aanspreekpunt voor iedereen die daar op dat moment werkzaam is.
 • Je ondersteunt de productie door het inventariseren en bestellen van klein materiaal wat benodigd is voor de festivals, bijvoorbeeld munten, bandjes, prijslijsten en ander klein drukwerk.

Profiel:

 • Je volgt momenteel een HBO-opleiding economie, media&entertainment, evenementen of vergelijkbaar.
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage (minimaal 4 dagen per week)
 • Passie voor evenementen, en dance-evenementen in het bijzonder;
 • Je bent tweetalig (NL/ENG) zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent communicatief sterk
 • Je werkt nauwkeurig en bent in staat orde te brengen in chaos
 • Je hebt een proactieve houding en bent in staat zeer zelfstandig en gestructureerd te werken;
 • Flexibel, stressbestendig, kritisch en teamplayer zijn eigenschappen die jij bezit.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wat bieden wij:
Een meewerkstage binnen een zeer dynamisch, jong bedrijf. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding, veel te leren en hele leuke collega’s!

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 20 augustus naar info@thezooevents.nl onder vermelding van ‘Stagevacature productie The Zoo Events’