Marketingstagiair(e) bij The Zoo Events

Meewerkstage marketing The Zoo Events                                                       

Hebben de social media kanalen geen geheimen voor je? Is het maken van content, zowel in beeld als in tekst, je droom en zijn festivals jouw grootste passie? Lees dan snel verder… The Zoo Events/XSENSE is per direct op zoek naar een Stagiair(e) productie.

Wie zijn wij?
The Zoo Events/XSENSE creëert belevenissen in de vorm van (dance)evenementen. Hierbij richten wij ons per evenement op verschillende doelgroepen. Het doel is altijd om gezamenlijk een beleving te creëren in een bijzondere setting die alle zintuigen prikkelt. De desbetreffende doelgroep staat daarbij altijd centraal. De belevenis sluit naadloos aan op de behoeftes, emoties en lifestyle van onze bezoekers.

Door creativiteit, flexibiliteit, durf en organisatorisch talent te combineren is The Zoo Events/XSENSE in staat om de mooiste, leukste en aantrekkelijkste evenementen voor 4.000 – 30.000 bezoekers neer te zetten. Door een breed evenementenportfolio aan te houden, met evenementen in verschillende regio’s binnen Nederland, worden kansen ten volste benut.

Bekende evenementen zijn onder andere Crazy Sexy Cool, Lief Festival, Central Park, Geheime Liefde, Sneeuwbal Winterfestival, Sunglow.en Dream Village

Wie ben jij?
Als er iets geregeld moet worden, ben jij de eerste die je hand opsteekt. Je kunt goed met mensen overweg en ziet er een uitdaging in om orde te scheppen in chaos. Je bent een creatieve duizendpoot en weet wilde brainstorm ideeën uit te werken tot werkbare plannen. Je combineert tekst en beeld moeiteloos tot een geheel en kunt je inleven in de meest uiteenlopende doelgroepen. Het web kent voor jou geen geheimen en als er een nieuwe app viral gaat, had jij die al weken op jouw smartphone staan.

Als stagiair(e) krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen in een grote festivalorganisatie, leer je hoe concepten vertaald worden in de communicatie naar buiten toe  en ondersteun je ons bij de uitwerking van de marketingcampagnes van verschillende evenementen. Tijdens je stage ondersteun je de marketeers door het creëren van posts (zowel beeld als tekst) voor verschillende social media, help je bij het inkopen van offline campagnes en stuur je tijdens het festival samen met onze marketeers het team van fotografen en videografen aan, maar maak je ook eigen content voor de socials.

Werkzaamheden:

 • Je helpt bij het vertalen van het creatieve concept van een evenement naar marketingactiviteiten en content.
 • Je bent voornamelijk bezig met het produceren/creëren van content voor en het onderhouden van onze (social) media kanalen en websites;
 • Je bent ‘on top of’ de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online media
 • Je verdeelt samen met de marketeers de (online) marketingbudgetten over verschillende uitingen
 • Tijdens evenementen zie je toe op alle ter plekke gecreëerde on- en offline uitingen
 • Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de info-mailbox van de en houdt de reacties op social media berichten bij. Tijdens het wekelijkse marketingoverleg brief je je collega’s over de reacties op social media en denk je mee over nieuwe marketinguitingen.

Profiel:

 • Je volgt momenteel een HBO-opleiding marketing, communicatie, media&entertainment, evenementen of vergelijkbaar.
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage (minimaal 4 dagen per week)
 • Passie voor evenementen, en dance-evenementen in het bijzonder;
 • Je bent tweetalig (NL/ENG) zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent communicatief sterk
 • Je werkt nauwkeurig en bent in staat orde te brengen in chaos
 • Je hebt een proactieve houding en bent in staat zeer zelfstandig en gestructureerd te werken;
 • Flexibel, stressbestendig, kritisch en teamplayer zijn eigenschappen die jij bezit.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wat bieden wij:
Een meewerkstage binnen een zeer dynamisch, jong bedrijf. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding, veel te leren en hele leuke collega’s!

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 20 augustus naar info@thezooevents.nl onder vermelding van ‘Stagevacature marketing The Zoo Events’