Events

The Zoo Events richt zich op de productie van grootschalige publieksevenementen. Op een creatieve manier trachten wij de meest aantrekkelijke combinatie te verwezenlijken tussen locatie, aanbod, uitstraling en sfeer. Altijd afgestemd op de aanwezige wensen en situatie. Het event krijgt de aandacht die het verdient en de bezoekers de beleving die zij zoeken!

De in de afgelopen 35 jaar vergaarde expertise komt volledig tot recht in op- & afbouw, het artiestenprogramma, het vergunningen traject, aanstelling van en samenwerking met ervaren & betrouwbare partners, planning infrastructuur, toezicht op het gehele proces en alle andere aspecten die komen kijken bij het organiseren van een evenement. Onze flexibele insteek en probleemoplossend vermogen zijn hierbij onmisbaar.

Materialen

Om van een idee op papier tot een daadwerkelijk evenement te komen, zijn naast passie, kennis en ervaring ook vele materialen benodigd. The Zoo Events beschikt over een grootschalig eigen assortiment bouwhekken, aggregaten, stroomkabels, water aan- en afvoer slangen, watertanks, handwasunits, truss constructies, foldtables, banners, muntenkassa’s, Manitous, Gators en portofoons.

Onze events

The Zoo Events werkt met plezier en vol trots aan het totaal plaatje van een aantal grootschalige publieksevenementen. Per event werken wij op project basis in een gespecialiseerd team aan de realisering van het concept.

Tot evenementen van The Zoo Events behoren onder andere:

Crazy Sexy Cool in Rotterdam
Central Park in Utrecht
Dutchglow in Mijnsheerenland
Geheime liefde in Utrecht
Festival Strand in Utrecht 
Lansingerland Live in Lansingerland
90's on the Beach in Woerden
Gelderpop in Zeumeren
HRFST in Utrecht
Lief Festival in Utrecht
Sneeuwbal festival in Utrecht
Crazy Sexy Cool Halloween in Rotterdam
Dream Village
Fort Oktoberfest in Utrecht
Sunglow Festival in Mijnsheerenland

the-zoo-events