Sfeer & beleving

Aangezien wij met The Zoo Events tientallen eigen evenementen verzorgen, snappen wij als geen ander welke belangrijke plaats catering inneemt op uw evenement. Behalve dat goed eten en drinken voor uw bezoekers belangrijk is, is de catering ook zeer bepalend voor de sfeer en beleving op het evenement.
Daarom staan niet onze diensten centraal tijdens een evenement. U en uw event staan centraal. Onze diensten moeten de sfeer en beleving vertegenwoordigen die voor ogen heeft en die past bij het evenement waar wij dit mogen leveren.

Bent u op zoek naar een specifieke uitstraling? Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden om hier invulling aan te geven. Past onze stoere Amerikaanse bus of moderne Drinks container bij uw event? Of zoekt u het meer in de ambachtelijke sfeer, waar wij met ons slowfoodconcept invulling aan kunnen geven?

Onze diversiteit aan mobiele verkoopunits is groot en daarom denken wij de juiste sfeer & beleving voor u te kunnen creëren. Daarnaast beschikken wij over de materialen om (pagode) tenten of specifieke locaties te kunnen inrichten op de manier die bij uw event past. Van truss systeem tot specifieke banners voor uw evenement met een uitstraling naar wens.

 

 

 

 

 

Media