Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker (32 - 40 uur per week)
Ben jij helemaal thuis in financiële gegevens en is werken met cijfers jouw grootste passie? Lees dan snel verder… The Zoo is per direct op zoek naar een medewerker die onze financiële afdeling komt versterken!

Wie zijn wij?
The Zoo bestaat uit The Zoo Events en The Zoo Catering. The Zoo Events creëert belevenissen in de vorm van (dance) evenementen. Door creativiteit, flexibiliteit, durf en organisatorisch talent te combineren is The Zoo Events in staat om de mooiste, leukste en aantrekkelijkste evenementen voor 4.000 – 20.000 bezoekers neer te zetten. Door een breed evenementenportfolio aan te houden, met meer dan 20 evenementen in verschillende regio’s binnen Nederland, worden kansen ten volste benut.

Bekende evenementen zijn onder andere Crazy Sexy Cool, Lief Festival, Geheime Liefde, Sneeuwbal Winterfestival, Central Park en Sunglow.

The Zoo Catering verzorgt de grootschalige publiekscatering, niet alleen op onze eigen festivals maar ook op nog 80 andere evenementen per jaar. The Zoo Catering kenmerkt zich als een professionele, flexibele en dynamische evenementencateraar. We bieden het uitgebreide assortiment als op een foodfestival, met de bourgondische, individuele uitstraling van foodtrucks, maar dan door één partij geleverd. Met maar één aanspreekpunt en strakke afspraken wat betreft de opbouw, afbouw én kwaliteitsgarantie.

Wie ben jij?
Als er iets geregeld moet worden, ben jij de eerste die je hand opsteekt. Je kunt goed met mensen overweg en ziet er een uitdaging in om orde te scheppen in chaos. Je bent goed met cijfers en zorgt ervoor dat je werk tot in de puntjes verzorgd is.

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, betalingen en de bewaking van debiteuren. Je zorgt ervoor dat de administratie van de verschillende BV’s waar we in werken (ook onderling) klopt. Je ondersteunt de financieel manager bij haar werkzaamheden en ruilt tijdens het evenementenseizoen je werkplek achter de computer regelmatig in voor kassa’s op het evenemententerrein.

Je komt zowel zelfstandig als in teamverband volledig tot je recht en op festivals voel je je als een vis in het water, zowel als bezoeker als achter de schermen!

Werkzaamheden:
Als financieel administratief medewerker ben je o.a.  verantwoordelijk voor:

 • Inboeken inkoop- en verkoopfacturen in Elvy en Exact Online
 • Betalingen klaarzetten, onderhouden crediteuren
 • Bewaking debiteuren
 • Inboeken van Bank- en kasboek, aansluiten tussenrekeningen;
 • Ondersteuning aan financieel manager
 • De muntverkoop op festivals (optioneel)
 • Voorbereidende werkzaamheden t.b.v. evenementen
 • Overige werkzaamheden, zoals telefoon beantwoorden, post verwerken en stukken archiveren.

Profiel:

 • Je bent betrouwbaar, eerlijk en professioneel.
 • Je hebt minimaal een afgeronde financieel administratieve MBO/HBO opleiding.
 • Je bent nauwkeurig; foutjes met cijfers kunnen immers een grote impact hebben.
 • Je bent cijfermatig sterk; cijfers zijn je dagtaak, hier ben je goed in en heb je veel affiniteit mee.
 • Je bent communicatief sterk; je hebt ervaring met voornamelijk interne klanten, je collega’s. Maar ook contact met je een externe klant of een leverancier handel je professioneel af..
 • Kennis van Elvy, Exact Online, Excel is een pré.
 • In bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij:
Een (parttime) functie binnen een zeer dynamisch, jong bedrijf. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mooie festivaldagen en hele leuke collega’s!

Wil jij ons team komen versterken?
Overtuig ons dan dat jij de persoon bent die we zoeken Mail jouw motivatiebrief en CV naar finance@thezoo.nl.

Acquisitie van (uitzend)bureau's naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.