Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Sneeuwbal Festival

25 januari

Winnen is tijdens Sneeuwbal Winterfestival 2020 belangrijker dan meedoen…. Gelukkig ben jij met een Sneeuwbalkaartje al snel een Ping’winner!

Zoals je van Sneeuwbal Winterfestival gewend bent doen ook je favoriete artiesten hun stinkende best om op het hoogste trapje van het erepodium te komen. In vijf verwarmde en overdekte area’s veroorzaken zij een lawine van stomende beats. Warm jezelf op met techno op De Ruige Piste en De Behaaglijke Hut, laat je meenemen op de lekkerste housetracks van De Woeste Helling, feest mee in de Dolle Iglo of haal je duits op in Après-Ski café de Scheve Schaats.

Natuurlijk kan het op Sneeuwbal Winterfestival niet gek genoeg! Hul je in je foutste skipak of zet je sneeuwbril op en glij op je buik of juist achterstevoren van de sneeuwhelling… Je knorrende maag is vervolgens met een heerlijke Brätwurst of beker Glühwein snel gevuld.

Daarnaast valt er naast de prijs voor de beste dansmoves ook op de rest van het terrein genoeg te winnen met de Sneeuwbal winterspelen. Cheer jouw team bij elkaar en ga de strijd aan op Sneeuwbal Festival… Want iedereen weet: álles is een wedstrijd.

Details

Date:
25 januari
Website:
https://www.sneeuwbalfestival.nl

Locatie

Park Transwijk
Vreugdenhillaan 31 , Utrecht, 3526 ZB
+ Google Maps