Catering

Wat 35 jaar geleden, toen nog onder de naam Ron Koebrugge Catering Services, begon met koffie en thee op braderieën is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste publiekscateraars van Nederland. The Zoo Catering heeft zich getransformeerd tot een professionele, flexibele en dynamische evenementencateraar. Van de Wereldhavendagen in Rotterdam tot het grootste gratis toegankelijk evenement van Europa; Parkpop Den Haag. Geen evenement is ons te groot of te klein. Wij beschikken over een breed scala aan eigen verkoopunits en catering supplies om in de behoefte van elk evenement te kunnen voorzien.

Assortiment

Verandering van spijs, doet eten! Hierom bieden wij een enorm gevarieerd standaard assortiment. Van frisdranken, bier (merk naar eigen keuze) en wijn tot verse vruchtensappen, energydrinks, mixdranken en cocktails. In ons basisassortiment food ontbreken vanzelfsprekend de echte klassiekers als patat, hamburgers en snacks niet. Daarnaast voeren wij een diversiteit van (belegde) broodjes, pizza, pasta, soepen, vers fruit, vruchtensappen, pannenkoeken, pita’s, Unox(worst), tosti, gebakken en verse (broodjes) vis, (biologische) yoghurt, hotdog, falafel, Surinaamse lekkernijen, Asian food en sinds kort ook verschillende slow foods als mosselen en op de barbecue klaargemaakte broodjes curryworst en spare ribs. Per evenement bekijken wij, samen met u, hoe wij dit assortiment in kunnen zetten naar aanleiding van uw specifieke behoefte en doelgroep.

Concepten

Reageren op de markt, ook daar gaat het om bij The Zoo Catering. Wij zijn steeds op zoek naar innovatieve concepten die passen bij de doelgroep en de programmering die onze klanten neerzetten. Binnen ons assortiment voeren wij eigen concepten zoals Happy Seafood met o.a. ambachtelijke kibbeling en lekkerbek, de Koeburger van 100% rundvlees en onze Vers Fruit Smoothies waarbij diverse zachte fruitsoorten gecombineerd worden met (biologische) yoghurt. Sinds afgelopen seizoen (2015) kunnen we hier ook onze Slowfood(truck) concepten aan toevoegen. Denk hierbij aan foodtrucks als de ‘Funky Mossel’ en de ‘Stoke&Smoke BBQ’. Met onze Slowfood concepten beogen wij de culturele en traditionele keuken te behouden, waarbij lekker, puur en eerlijk voedsel belangrijke begrippen zijn.

Kortom, The Zoo Catering biedt het uitgebreide assortiment als op een foodfestival, met de bourgondische, individuele uitstraling van foodtrucks, maar dan door één partij geleverd. Met maar één aanspreekpunt en strakke afspraken wat betreft de opbouw, afbouw én kwaliteitsgarantie.

Biologisch

Een duidelijk waarneembare verandering in de markt is de toenemende vraag naar biologische producten. Deze vraag kunnen wij beantwoorden met ons biologische assortiment. Wij kunnen 100% biologische, duurzaam geproduceerde en fairtrade producten leveren. En als wij zeggen biologisch, dan bedoelen wij ook geheel biologisch. Wij verzorgen dan niet alleen de biologische (hoofd)producten, maar ook de bijbehorende sauzen en wij bakken in de juiste olie.

Het spreekt wellicht voor zich maar toch willen wij benadrukken dat dit wordt geleverd in combinatie met onze FSC disposables.

TOTAAL PLAATJE

In samenspel met onze productietak The Zoo Events kunnen wij u ondersteunen om het totaalplaatje compleet te maken. Zo kunnen wij naast onze cateringdiensten ook zorgen voor bijvoorbeeld stroom, water, tenten, alu-constructies en banners en zijn wij bekend met de organisatie van de totale muntverkoop. Indien gewenst verzorgt The Zoo het totaalpakket.

 

the-zoo-catering