Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Wereldhavendagen

1 september 2017 t/m 3 september 2017

Wat ooit als ééndaags evenement Maritiem ’78 is begonnen, is uitgegroeid tot Nederlands grootste jaarlijkse maritieme festival met honderdduizenden bezoekers verdeeld over drie volle dagen. In 2017 bestaat de Wereldhavendagen veertig jaar. Dit gaan we groots vieren met een werelds feest!

Een feest dat recht doet aan de grootsheid van de Rotterdamse haven. Want in Rotterdam… daar kom je de wereld tegen. Vooral op en langs de Nieuwe Waterweg met schepen en goederen van over de hele wereld. Maar ook met de vele toeristen uit alle windstreken, die zelf willen beleven hoe Rotterdam het verleden en toekomst samen laat werken.

Het mondiale Rotterdam zie je ook terug in de focus op innovatie. Hierdoor is en blijft de Rotterdamse haven de ‘smartest port’ en het episch logistiek centrum in Europa en ver daarbuiten. Waar startups, ondernemers en investeerders van over de hele globe in onze haven neerstrijken en daar meehelpen het net weer iets beter te doen dan de dag ervoor. Om zo voorop te lopen om wereldwijde uitdagingen als digitalisering en energietransitie op z’n Rotterdams aan te pakken.

Kortom, Rotterdam staat als wereldhavenstad op de kaart. Daar zijn we trots op. Dat gaan we vieren. Tijd dus om de mouwen op te stropen en er ter ere van veertig jaar Wereldhavendagen een grenzeloos mooi festival van te maken. Spectaculairder en meeslepender dan ooit tevoren… Werelds!

Details

Start:
1 september 2017
End:
3 september 2017
Evenement Categorie:
Website:
http://wereldhavendagen.nl/

Locatie

Kop van Zuid, Rotterdam
Kop van Zuid, Rotterdam,
+ Google Maps